top of page

Ny prisliste for 2025 kjem snart

VIKTIG INFORMASJON 

NB! (Alle prisar som er oppgitt er inkl. mva. Dette gjeld også prisar vedrørande innkjøp - dette kjem med på avregning som vi sender ut). 

Avregning blir sendt ut ved månedsskiftet kvar måned. 

Dersom du ynskjer at vi skal behandle slaktet ditt, må dyret vere anten feltkontrollert eller godkjent av mattilsynet. For at slaktet skal bli godkjent av mattilsynet, må kontrollorgan følgje dyret til oss for inspeksjon.
 

Viktig distinksjon: 

Feltkontroll er nytta dersom du skal ha att slaktet. Dette må du ha fått gjennomført før levering til oss. 
 

Kontroll av mattilsyn blir kun nytta dersom du ynskjer å selje dyret til oss. Det er då ikkje nødvendig med feltkontroll. Vi benytter ikkje kontroll av mattilsyn dersom du skal ha att slaktet. 

Organ for kontroll:

  • Hjarte

  • Lunge

  • Lever

  • Nyrer

​

Partering og pakking er ein total pakke, der vi stykkar opp dyret, pakkar biff, steik, grytekjøt og filetar i vakuumposar. Kjøttdeig blir kverna og kan anten bli pakka i posar på 500g eller 1 kg. Vi tilbyr også tilsetting av storfe i kjøttdeig ved kverning.

​

​

Det er veldig viktig at jegarar som er interessert i å levere hjort til oss, anten det er for leigearbeid eller å selje dyret til oss at du les rutinar for levering eller tek kontakt med oss i god tid i forkant av jakta.

​

​

Henting eller levering av produkt tilbake til kunde

Vi kan også vere behjelpelig med frakt av hjort, anten det gjeld at vi hentar hjorten hjå deg, og leverer produkt tilbake etter fullført nedskjering. Ta kontakt angående dette.

​

IMG_0652.jpg

SLAKTERI OG MOTTAK

bottom of page