
PRISLISTE FOR BEARBEIDING OG KJØP AV HJORT 2025
VIKTIG INFORMASJON
Flåing dyr over 40 kg
​
Flåing dyr under 40 kg
​
Partering og pakking minstepris
​
Partering og pakking 35-91kg
​
Partering og pakking maks. pris
600,-
​
400,-
​
1900,-
​
55,- per kg
​
5000,-
Merk: alle prisar som er oppgitt, er inkl. mva. Dette gjeld også prisar vedrørande innkjøp - dette kjem med på avregning som vi sender ut.
Ved pris oppgitt "per kg" legg vi slaktevekt til grunn. Prisane gjeld per enkelt slakt.
Avregning blir sendt ut ved månedsskiftet.
​
Partering og pakking er ein total pakke, der vi stykkar opp dyret, pakkar biff, steik, grytekjøt og filetar i vakuumposar. Kjøttdeig blir kverna og kan bli pakka i posar på mellom 500g og 1kg. Vi tilbyr også tilsetting av storfe i kjøttdeig ved kverning.
KJØP AV HJORT
Fra jaktstart til og med 30. september
​
Fra 1. oktober til jaktslutt
​
Hjorteslakt under 35 kg
95,- per kg
​
90,- per kg
​
75,- per kg
​
Dersom du ynskjer at vi skal bearbeide slaktet ditt, må dyret vere anten feltkontrollert eller godkjent av mattilsynet. For at slaktet skal bli godkjent av mattilsynet, må kontrollorgan følgje dyret til oss for inspeksjon. Vi tek i mot hjort alle dagar, frå mandag til søndag, morgon til kveld.
Feltkontroll er nytta dersom du skal ha att slaktet. Dette må du ha fått gjennomført før levering til oss.
Kontroll av mattilsyn blir kun nytta dersom du ynskjer å selje dyret til oss. Det er då ikkje nødvendig med feltkontroll. Vi benytter ikkje kontroll av mattilsyn dersom du skal ha att slaktet.
Organ for kontroll:
-
Hjarte
-
Lunge
-
Lever
-
Nyrer
-
Milt
​​​​
Det er veldig viktig at jegarar som er interessert i å levere hjort til oss, anten det er for leigearbeid eller å selje dyret til oss at du les rutinar for levering eller tek kontakt med oss i god tid i forkant av jakta.
​
​
Henting eller levering av produkt tilbake til kunde
Vi kan også vere behjelpelig med frakt av hjort, anten det gjeld at vi hentar hjorten hjå deg, og leverer produkt tilbake etter fullført nedskjering. Ta kontakt angående dette.
​
